• با توجه به رونق بازار بورس در سال‌های اخیر، تمایل افراد برای پیوستن به این بازار، بیشتر از هر زمان دیگری احساس می‌شود، ولیکن موردی که باعث مقاومت و عدم شروع سرمایه‌گذاری در ابن بازار می‌شود،  آشنا نبودن با نحوه کارکرد بازار بورس و اوراق بهادار و سرمایه‌گذاری در آن است.

    حتی افراد بسیاری هستند که از فواید سرمایه ‌گذاری در بورس مطلع‌‌اند، اما نمی‌دانند چطور و از کجا شروع کنند. هر کسی با یک جست‌وجوی ساده در اینترنت با لیستی از مقالات و کلاس‌ها مختلف روبرو می‌شود، که همین موضوع باعث سردرگمی بیشتر و عدم توان تصمیم‌گیری برای فرد می‌شود.

    چرا آموزش بورس مهم است؟

    اما چاره چیست؟ چطور می‌توانیم یه شکلی صحیح و کاربردی با بازار بورس و نحوه سرمایه‌گذاری در آن آشنا شویم؟ علاوه بر مطالعه مقالات، چطور می‌توانیم یک راهنمای خوب و قابل اعتماد داشته باشیم؟

    اولین قدم برای ورود به بازار بورس، انتخاب یک کارگزاری خوب و با کیفیت در ارائه خدمات است. کارگزاری آگاه به عنوان کارگزار رتبه الف کشور، یکی از معتبرترین کارگزاریهاست که از قدم اول یعنی دریافت کد بورسی تا آموزش‌های تخصصی جهت سرمایه‌گذاری در بورس را به کاربران خود ارائه می‌دهد.

    کارگزاری آگاه امکان ثیت‌نام هم‎زمان در سامانه سجام و سایت کارگزاری را به صورت کاملا رایگان برای کاربران خود فراهم کرده است. به علاوه با این ثبت‌نام، کاربر به صورت اتوماتیک به باشگاه آموزش بورس این کارگزاری نیز می‌پیوندد و پس از آن می‌تواند از خدمات این مجموعه نیز استفاده کند.

    مجموعه آگاه با هدف ایجاد بستری مناسب برای ارائه آموزش‌های حرفه‌ای در تمامی شهرها، اقدام به برگزاری دوره‌های عمومی و تخصصی آموزش بورس آگاه به صورت حضوری و مجازی نموده است. از جمله این دوره‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

    مبانی سرمایه‌گذاری در بورس اوراق بهادار
    دوره تابلو خوانی و تکنیک‌های معاملاتی در بورس
     مدیریت سرمایه و روانشناسی بازار بورس
    دوره استراتژی معاملاتی ACD
    کلاس‌های تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال مقدماتی تا پیشرفته
    دوره فیلترنویسی در سایت tsetmc
     و
    مبانی سرمایه‌گذاری در آتی سکه

    مراحل آموزش بورس

    در ابتدا باید مشخص شود که سطح دانش بورسی شما چقدر است؛ تا چه حد با این بازار آشنا هستید؛ از اصطلاحات بورسی سردر می‌آورید یا نه؛  و آیا اصلا می‌دانید بورس چیست؟ برای این منظور پیشنهاد می‌شود که از فایل‌های آمورشی آماده استفاده کنید.

    برای آشنایی با مفهوم اولیه بازار بورس و اوراق بهادار نیاز به حضور در کلاس‌های آموزشی نیست و هر شخصی با هر میزان دانش، با مشاهده و یا مطالعه «توضیح اولیه بورس» می‌تواند با مفهوم کلی این بازار آشنا شود.

    ویدئو آموزشی «بورس چیست؟» طی توضیحاتی مختصر و چند دقیقه‌ای شمارا با مفهوم کلی بازار بورس آشنا خواهد کرد.

    در مرحله بعد لازم است شما درکی از اصطلاحات و عبارات کاربردی این بازار داشته باشید. به عنوان مثال: صندوق سرمایه‌گذاری، حق تقدم، عرضه اولیه، اختیار معامله، شاخص کل بازار، گره معاملاتی و... عباراتی هستند که ممکن است شما زمان انجام معاملات با آنها برخورد کنید. پس آشنایی با این اصطلاحات و کاربرد آنها، مرحله  دوم آموزش شما در بازار بورس و اوراق بهادار است.

    مرحله سوم شناخت بازار، صنایع مختلف و همچنین ریسک‌های بازار است. اگر شخصی نداند که مشغول سرمایه‌گذاری در چه بازاری است، چگونه می‌تواند به کسب درآمد و سود در آن بپردازد؟ چگونه می‌تواند برنامه‌ریزی طولانی مدت داشته باشد؟

    شناخت بازار بورس و صنایع فعال در آن، یکی از حیاتی‌ترین بخش‌های کار شماست.  اطلاع از روند بازار، چگونگی پیگیری آن و اتفاقاتی که در صنایع مختلف روی می‌دهد، بر روی سرمایه‌گذاری و تصمیم‌گیری‌های شما تاثیر مستقیم دارد. بنابراین شما باید صنایع فعال در بورس و افت‌وخیزهای آنها را بشناسید، تا در زمان درست بهترین تصمیم را اخذ نمایید.

    مسئله بعدی «ریسک بازار» است. هر نوع سرمایه‌گذاری ریسک مخصوص به خود را دارد و بازار بورس از هم این قاعده مستثنی نیست و در کنار سوددهی بالا، ریسک‌هایی هم دارد. اما تنها راهی که می‌توان از پس این ریسک‌ها برآمد، آشنایی با آنها و آموزش نحوه برخورد با ریسک احتمالی است.

    زمانی که شما ریسک‌های بازار را بشناسید، بتوانید احتمال روی دادن آنها را تخمین بزنید و قدرت تحلیل بازار را در برابر آن ریسک داشته باشید، می‌توانید برای ورود مقدار سرمایه خود به بازار تصمیم بگیرید.

    گاهی ترس ناشی از ریسک، باعث از دست دادن سود بالای یک معامله می‌شود و برعکس گاهی ریسک‌پذیری بالای فرد موجب می‌شود که بدون اطلاعات کافی به سرمایه‌گذاری بپردازد و در نهایت متضرر شود؛ هر دو این حالات از عدم دانش و آگاهی نشات می‌گیرد. آموزش بورس دید شما را نسبت به مسائل اقتصادی گسترش می‌دهد و با آشنایی با ریسک‌های احتمالی و تحلیل بازار، امکان انجام یک سرمایه‌گذاری سودده برایتان فراهم می‌شود.

    مرحله چهارم از آموزش بورس از صفر تا صد، آشنایی با روش‌های تحلیلی و انجام آنها است. دو روش معروف تحلیل بازار بورس، تحلیل بنیادی و تحلیل تکنیکال هستند که هر دو اینها به صورت تخصصی توسط اساتید گروه کارگزاری آگاه طی دوره‌های مقدماتی تا پیشرفته آموزش داده می‌شوند.

     درست است که شناخت بازار و صنایع فعال در آن و کسب تجربه می‌تواند به مرور روند سرمایه‌گذاری شما را بهیود بخشد و سودتان هر روز بیشتر از قبل خواهد شد؛ ولیکن برای یک سرمایه‌گذاری هدفمند و طولانی مدت، علاوه بر درک لحظه اکنون، شما نیاز به تحلیل آینده بازار دارید و این کار تنها با یادگیری روش‌های تحلیلی ممکن است.

    چطور باید بفهمیم سهمی که اکنون در شرایط خوبی به سر نمی‌برد، در آینده سود ده خواهد بود با نه؟ تحلیل بنیادی پاسخ این سوال را به شما می‌دهد.

    چطور می‌توانیم یک استراتژی معاملاتی برای خود داشته باشیم؟ تحلیل نکتیکال این امکان را برای شما فراهم می‌کند؛ به عبارتی تحلیل تکتیکال، خود یک استراتژی معاملاتی است که به ارزیابی بازار و کشف فرصت‌های سرمایه‌گذاری می‌پردازد.

    بنابراین آموختن روش‌های تحلیل بازار بورس، باعث می‌شود که بتوانید علاوه بر رخدادهای اکنون، آینده بازار را پیش‌بینی کنید و با یک دید بلندمدت و داشتن استرانژی معاملاتی هدفمند، به سرمایه‌گذاری سودده بپردازید.


    votre commentaire
  • ثبت نام و ورود کاربران به وب‌سایت‌های وردپرسی به روش‌های مختلفی انجام می‌شود که از میان آن‌ها می‌توان به سیستم‌های ثبت نام با ایمیل و دریافت نام کاربری و سیستم‌های ورود با شبکه‌های اجتماعی اشاره کرد. اما یکی از مشکلات بسیاری از وب‌سایت‌های وردپرس و فروشگاه‌های اینترنتی مبتنی بر وردپرس، عدم امکان ثبت نام و ورود به وردپرس با شماره موبایل است.

    این‌روزها ثبت‌نام سنتی با استفاده از آدرس ایمیل و دریافت نام کاربری در سایت‌ها دیگر طرفدار چندانی ندارد و کاربران به ‌دنبال روش‌های ساده‌تر و سریع‌تری هستند. ثبت نام با شماره موبایل یکی از روش‌های جدیدی است که احراز هویت آن توسط تلفن همراه انجام می‌شود. روشی که در شبکه‌های اجتماعی مانند تلگرام و اینستاگرام نیز شاهد آن هستیم. اما ثبت نام با شماره موبایل در وردپرس چگونه انجام می‌شود و چه ویژگی‌هایی دارد؟

    مزایای ثبت نام با شماره موبایل در وردپرس

    در حال حاضر یکی از نیازهای اصلی صاحبان وب‌سایت‌های وردپرسی این است که سیستم ورود به وب‌سایت را از سیستم ایمیلی به سیستم احراز هویتی تبدیل کنند.

    یکی از ساده‌ترین و بهترین روش‌های احراز هویت، احراز هویت از طریق شماره موبایل است. علاوه‌براین، از آن‌جایی که اکثر افراد جامعه مالک تلفن همراه هوشمند هستند، امکان ورود و عضویت در وب‌سایت‌های وردپرسی از طریق ارسال کد تایید (رمز یک‌بارمصرف) به شماره موبایل کاربر به افزایش تعداد کاربران و سهولت در فرایند ثبت‌نام و ورود کمک شایانی می‌کند. در واقع احراز هویت ساده و سریع کاربران در افزایش تعداد کاربران وب‌سایت شما تاثیر بسزایی دارد.

    یکی دیگر از مزایای قابلیت ثبت نام و ورود با شماره موبایل، افزایش امنیت وب‌سایت یا اپلیکیشن شماست. همچنین با این کار از عضویت ربات‌ها و حساب‌های کاربری جعلی هم جلوگیری می‌شود.

    معرفی افزونه پیامکی دیجیتس (DIGITS)

    خبر خوب برای صاحبان وب‌سایت‌های وردپرسی این است که می‌توانند از طریق دانلود و پیکربندی افزونه پیامکی دیجیتس (DIGITS)، امکان ثبت نام و ورود سریع و آسان به وردپرس را برای کاربران فراهم کنند. این افزونه برای سیستم مدیریت محتوای وردپرس طراحی شده و امکان ساده‌سازی فرایند ثبت نام را از طریق شماره موبایل برای کاربران فراهم می‌کند. بنابراین کاربران دیگر برای ثبت نام در سایت، نیازی به ایمیل نخواهند داشت.

    علاوه‌براین، از آن‌جایی که به‌خاطر سپردن رمز ورود به یکی از مشکلات جدی کاربران دنیای فناوری به‌شمار می‌رود، امکان ثبت نام و ورود با رمز یک‌بارمصرفی که به شماره موبایل کاربر ارسال می‌شود، این مشکل کاربران را هم رفع می‌کند.

    ویژگی‌های افزونه پیامکی دیجیتس (DIGITS)

    افزونه ثبت نام با شماره موبایل در وردپرس که به افزونه پیامکی دیجیتس (DIGITS) نیز معروف است، با مرورگرهای پراستفاده و کاربردی Edge، Chrome، Opera، Safari، Firefox، IE8، IE9، IE10 و IE11 به‌خوبی سازگاری دارد.

    این افزونه همچنین از وردپرس، فروشگاه‌ساز ووکامرس (Woocommerce)، افزونه چندفروشندگی دکان (Dokan)، WC Vendors، WC MarketPlace، BuddyPress، Membership Pro، Ultimate Member، bbpress، Easy Digital Downloads، ویژوال کامپوزر، WPML، Bootstrap 3.x و Bootstrap 4.x به‌طور کامل پشتیبانی می‌کند.

    از دیگر ویژگی‌های شاخص افزونه پیامکی دیجیتس (DIGITS) می‌توان به امکان تنظیم کد کشور، افزودن کاربر از مدیریت، تنظیم مجدد رمز عبور با کد تایید، غیرفعال کردن رمز عبور ورود، امکان به‌روزرسانی دائمی محصول، امکان تنظیم لوگو برای ثبت نام و ورود، امکان غیرفعال کردن کد تایید، ریدایرکت آدرس ثبت نام و خروج و همچنین فعال‌سازی و غیرفعال‌سازی ایمیل اشاره کرد.

     

    البته یکی دیگر از خدماتی که در کنار افزونه پیامکی دیجیتس (DIGITS) به جذب و نگهداری کاربران وب‌سایت شما کمک می‌کند، خط خدماتی است که تاثیر بسیار زیادی در جذب و نگهداری کاربران وب‌سایت شما ایفا می‌کند. اما چگونه؟

    بسیاری از افراد به‌ دلیل دریافت بیش‌ازحد پیامک‌های تبلیغاتی اپراتور، پیامک تبلیغاتی خط موبایل خود را غیرفعال می‌کنند. تمامی خطوط پنل‌های پیامکی نیز به‌صورت پیش‌فرض همان خطوط تبلیغاتی هستند. بنابراین اگر شما از خطوط تبلیغاتی برای ارسال پیامک فعال‌سازی ثبت نام و ورود به وردپرس استفاده کنید، بسیاری از کاربران موفق به دریافت پیامک ارسالی شما نخواهند بود و به این ترتیب فرایند ثبت‌نام آن‌ها کامل نمی‌شود و سایت شما را رها می‌کنند.

    به ‌همین سادگی ممکن است بازدیدکننده و مشتریان وب‌سایت وردپرسی خودتان را از دست بدهید. بنابراین می‌توانید یک پنل پیامکی با خط خدماتی خریداری کنید تا بتوانید با استفاده از افزونه پیامکی دیجیتس، پیامک حرفه ای ووکامرس ارسال کنید و مخاطبان بیشتری را به وب‌سایت خود جذب کنید.

     


    votre commentaire
  • یکی از راه حل‌ها استفاده از وبسایت بیلدر‌هاست؛ ابزار‌هایی آماده که با استفاده از آن‌ها می‌توانید بدون حتی یک خط کد زدن وبسایت شخصی خود را ایجاد کنید. اما تقریبا همه‌ی وبسایت بیلدر‌های معروف مثل Wix هزینه‌های زیادی را متوجهتان خواهند کرد و از طرفی بابت محدودیت‌هایی که دارند اجازه نمی‌دهند آزادی عملی که انتظار دارید را در طراحی وبسایت خود داشته باشید.

    در واقع باید گفت اگر قصد دارید وبسایتی داشته باشید که به دور از هرگونه محدودیت بتوانید با استفاده از آن وبسایت مد نظر خودتان را تولید کنید، ناچارید که اطلاعات خود در زمینه‌ی کد نویسی را بالا ببرید. در این مطلب قصد داریم به چگونگی ساخت یک وبسایت با استفاده از وردپرس و با حداقل مقدار کد زنی شما را آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

    حرفه‌ای‌ها برای ساخت سایت چه کار می‌کنند؟

    شاید برایتان جالب باشد که توسعه دهندگان حرفه‌ای وبسایت‌ها از چه روش‌هایی برای طراحی وبسایت خود استفاده می‌کنند. پیش از هرچیز باید بگوییم که همه‌ی حرفه‌ای‌های طراحی وبسایت تسلط کافی روی زبان علامت گذاری HTML و همچنین زبان طراحی CSS دارند. HTML و CSS دو عنصر جدا نشدنی از طراحی وبسایت هستند که سالهاست نقشی اساسی در طراحی وبسایت‌ها ایفا می‌کنند.

    اما این روز‌ها تنها یادگیری و حتی تسلط روی این دو نمی‌تواند شما را به یک طراح وبسایت تبدیل کند. زبان‌های برنامه نویسی دیگر مثل جاوا اسکریپت و PHP هم هستند که تسلط روی آن‌ها بسیار زمان‌بر است به طوری که بسیاری از حرفه‌ای های جاوا اسکریپت و PHP بر این عقیده‌اند که چیز‌های زیادی در این زبان وجود دارد که هنوز خبری از آن‌ها ندارند.

     

     

     

     

    این روز‌ها فریمورک‌های مختلفی به وجود آمده که با استفاده از آن‌ها می‌توان به توسعه‌ی فرانت‌اند (Front End) و بک‌اند (Back end) یک وبسایت پرداخت. برخی از این فریمورک‌ها به شما کمک می‌کنند که بتوانید به طراحی ظاهر وبسایت خود بپردازید (Front End) و بسیاری دیگر تا حدی برای بهبود وضعیت Backend کاربرد خواهند داشت.

    در این مطلب به هیچ عنوان وارد جزئیات نخواهیم شد چرا که نمی‌توان تنها در یک مطلب این مسائل را آموزش داد. از طرفی بدون داشتن علم برنامه نویسی هرگز نمی‌توان در طراحی فرانت اند و بک اند یک وبسایت موفق بود. به همین دلیل به این مقدار معرفی قناعت می‌کنیم و در بخش بعد به معرفی وردپرس می‌پردازیم.

    وردپرس چیست و چرا بیشتر وبسایت‌های دنیا از آن استفاده می‌کنند؟

    وردپرس یک CMS است؛ این واژه مخفف Content Management System به شمار می‌رود و برای مدیریت محتوای یک وبسایت از آن استفاده می‌شود. در فارسی به CMS سامانه‌ی مدیریت محتوا گوییم و به جز وردپرس CMS های متعدد دیگری نیز وجود دارند؛ مثل جوملا، دروپال، مگنتو و بسیاری دیگر.

    وردپرس پرکاربرد‌ترین سامانه‌ی مدیریت محتوا در دنیاست. در یکی از آخرین بررسی‌های انجام شده مشخص شد که ۵۲ درصد همه‌ی وبسایت‌های دنیا از وردپرس استفاده می‌کنند. یکی از اصلی‌ترین دلایل استفاده از وردپرس، پشتیبانی خوب، داشتن کتابخانه‌ای غنی از پلاگین‌ها و همچنین برخورداری از آموزش‌های مناسب برای کار کردن با آن است.

    به همین دلیل در این آموزش تصمیم گرفتیم تا از وردپرس استفاده کنیم. چرا که تا حد قابل قبولی به شما این امکان را می‌دهد که با کمترین میزان کدنویسی وبسایت شخصی خود را داشته باشید.

    حالا زمان آن رسیده که دست به کار شویم و طراحی وبسایت خود را شروع کنیم. در این راه باید ابتدا یک دامنه خریداری کنیم.

    خرید دامنه و انتخاب یک سرویس میزبان

    خرید دامنه عموما از سرویس‌های میزبان وب انجام می‌شود اما باید توجه داشته باشید که این دو کاملا مجزا هستند و هیچ ارتباطی به هم ندارند. یعنی شما می توانید یک دامنه ثبت کنید و سپس با تغییر Nameserver ها آن را به یک سرویس میزبان وب دیگر انتقال دهید. به هر ترتیب برای ایجاد وبسایت تحت وردپرس شما نیاز به دامنه و یک سرویس میزبان وب خواهید داشت.

    دلیل اصلی استفاده از یک سرویس میزبان وب یا هوست (Host) این است که باید همه‌ی اطلاعات و متحویات مربوط به وبسایت خود را جایی روی ابر ذخیره کنید. به طوری که هر زمان که بخواهید بتوانید با آن در ارتباط باشید.

    سرویس‌های میزبان ایرانی مختلفی در اینترنت وجود دارند که تنها کافیست با جستجوی «خرید دامنه» در گوگل آن‌ها را پیدا کنید. همه‌ی این سرویس دهنده‌ها به شما اجازه می‌دهند که ابتدا از امکان انتخاب دامنه‌ی خود مطمئن شوید. استفاده از پسوند‌های com یا ir یا بسیاری دیگر از پسوند‌های مهم دیگر می‌توانند هزینه‌های سالانه‌ی مختلفی را متوجهتان کنند.

    توجه داشته باشید که خرید دامنه یک بار انجام می‌شود و با توجه به دوره‌ی تمدید آن، باید هر ساله یا هر چند ساله آن را تمدید کنید. هزینه‌ی مربوط به سرویس میزبان وب متفاوت است و با توجه به سرور انتخابی شما (که می‌تواند ایرانی یا خارجی باشد و می‌تواند سیستم عامل یا نرم افزار‌های مختلفی داشته باشد) متغیر خواهد بود.

     

     

    توصیه‌ی ما این است که اگر به دنبال مراجعه کنندگان خارجی نیستید، از سرور‌های داخل ایران استفاده کنید (توجه داشته باشید این موضوع ارتباطی به استفاده از پسوند ir در دامنه‌ی شما ندارد). همچنین بهتر است که سرویس خریداری شده‌ی شما از Cpanel استفاده کند. این نرم افزار به شما کمک می‌کند تا ساده تر از گذشته به مدیریت فایل‌های خود در وبسایت بپردازید.

    بعد از انتخاب دامنه و خرید سرویس میزبان وب، پیش از آنکه بتوانید از وبسایت خود استفاده کنید باید مجوز‌های لازم برای فعالیت در فضای اینترنت را کسب کنید. برای این کار باید به عنوان یک شخصیت حقیقی یا حقوقی اطلاعات مربوط به کسب مجوز‌ها را انجام دهید. نحوه‌ی انجام این فرآیند به طور کامل در همه‌ی وبسایت‌های سرویس میزبان وب به شما گفته می‌شود و طی حداکثر ۴۸ ساعت دامنه‌ی شما قابل استفاده خواهد بود.

    نکته‌ی دیگری که باید به آن توجه کنید، انتخاب مقدار حجمی است که می‌خواهید به شما و وبسایتتان اختصاص داده شود. اگر وبسایتتان ساده و یک صفحه‌ای است، بعید است به حجمی بیشتر از ۵۰۰ مگابایت نیاز داشته باشید. اما اگر به هر دلیلی احساس می‌کنید وبسایت شما به حجم بیشتری نیاز دارد، می‌توانید از سرویس‌های مختلفی که ارائه می‌شود (که البته هزینه‌ی بیشتری هم خواهند داشت) استفاده نمایید.

    توجه داشته باشید که سرعت بالا آمدن وبسایت‌ها تا حد زیادی مربوط به کیفیت سرور‌هاست و از طرفی بسیاری از سرویس‌های ایرانی دسترسی IP های خارجی به وبسایت‌های خود را منع می‌کنند. بنابراین بهتر است در انتخاب سرویس مد نظر خود نهایت دقت را داشته باشید.

    بنابراین حرفه‌ای‌ها بیش از هرچیز اطلاعاتی کامل راجع به HTML و CSS کسب می‌کنند و سپس تلاش می‌کنند تسلطی نسبی (که البته زمان زیادی از افراد خواهد گرفت) روی جاوا اسکریپت و PHP داشته باشند. اما همچنان این پایان کار نیست.

     

    منبع : https://digiato.com/article/2019/05/24/آموزش-طراحی-سایت/


    votre commentaire
  • ترندهای دیجیتال مارکتینگ دقیقا چه هستند؟

    وقتی مطلبی در حوزه ترندهای یک موضوع منتشر می‌شود، علاقه‌مندی جمعی مصرف‌کنندگان و سمت‌وسوی تولیدکنندگان به یک سری چیزها را نشان می‌دهد. ترندهای معرفی شده در هر موضوع و در هر مرجعی، صرفا برای همان سال نیستند و تنها سرنخ‌هایی برای دنبال کردن در آینده هستند.

    در حوزه بازاریابی دیجیتال یا همان دیجیتال مارکتینگ هم ترندهای زیادی وجود دارد. در این مقاله یک ترجمه نیست اما برای نگارش آن از سایت Campaign Monitor استفاده شده است. و در اصل ترندهای آن را در این مقاله قصد داریم تا حدودی شرح دهیم. و شما را با آن‌ها آشنا کنیم.

    ترندهای دیجیتال مارکتینگ که در این مقاله آن‌ها را مطالعه می‌کنید، موضوعاتی هستند که شما به‌عنوان صاحب یک کسب و کار اینترنتی یا مسئول بازاریابی، باید در برنامه استراتژی‌ خود به آن‌ها بپردازید.

    سعی بر این است که به‌زودی در خصوص همه ترندهای معرفی شده، مقالات جامع و جداگانه‌ای در سایت منتشر شود، اما در این بین اگر مقاله‌ای پیش‌تر با موضوع مرتبط بود، لینک آن در صفحه وجود دارد که می‌توانید آن را مطالعه کنید.­ اگر کنجکاو هستید که بدانید ترندهای دیجیتال مارکتینگ ۲۰۲۰ چه هستند در ادامه مقاله همراه باشید.

     

    ۱) جستجوی صوتی

    ترندهای دیجیتال مارکتینگ جستجوی صوتی

    اولین و مهم‌ترین ترند دیجیتال مارکتینگ در سال ۲۰۲۰ جستجوی صوتی (Voice Search) است. با اینکه این قضیه ممکن است تا دو سال آینده هم به صورت کامل مورد استفاده قرار نگیرد. اما همواره در لیست‌های مربوط به ترندهای دیجیتال مارکتینگ نامی از آن می‌بینیم.

    دلیل اینکه جستجوی صوتی اولین ترند دیجیتال مارکتینگ است به دلیل رشد سریع این مدل جستجو با وارد شدن دستیارهای صوتی است. پیش‌تر در تلفن‌های هوشمند اپل، دستیار صوتی سیری (Siri) یا در مایکروسافت ویندوز کورتانا (Cortana) امکان جستجوی صوتی را فراهم کرده بودند. و کم و بیش از این قابلیت استفاده می‌شد اما چیزی که بیشتر از هر زمانی جستجو صوتی را مهم کرده است، اسپیکرها و دستیارهای صوتی آمازون یعنی Amazon Echo و سرویس Alexa و همچنین Google Home و سرویس Assistant است.

    طبق آمار گوگل ۲۰ درصد از کل جستجوهای انجام شده در موبایل، از طریق جستجو صوتی بوده است. همچنین ویندوز ۱۰ هم با معرفی سرویس کورتانا خود در ویندوز ۱۰ به ۲۵ درصد جستجوی صوتی (در دسکتاپ) رسید. طبق آمار ارائه شده جستجوی صوتی تا ۳.۷ برابر سریع‌تر از جستجوی متنی است. از همین رو پیش‌بینی می‌شود که هر چه سریعتر به سمت جستجو صوتی حرکت کنیم. پیش‌بینی می‌شود که در سال ۲۰۲۰ سهم جستجو صوتی از کل جستجوهای اینترنتی به ۵۰ درصد برسد.

    برای ترند جستجوی صوتی چه استراتژی داشته باشیم؟

    • استفاده از کلمه کلیدی طولانی
    • توجه به سوالات کاربران در محتوای تولید شده
    • استفاده از سوالات در عناوین اصلی مقاله
    • تغییر لحن مقالات و نزدیک شدن به زبان گفتار
    • توجه بیشتر به سئو محلی

     

    ۲) پست‌های فروشگاهی رسانه‌های اجتماعی

    ترندهای دیجیتال مارکتینگ پست های فروشگاهی

    رسانه‌های اجتماعی همیشه پای ثابت ترندهای دیجیتال مارکتینگ هستند. هر سال با معرفی ویژگی‌ها و امکانات جدید، استراتژی‌های جدیدی برای بازاریابان در این فضا ساخته می‌شود. پست‌های فروشگاهی یا پست‌هایی با قابلیت خرید (Shoppable Post) امروزه در استراتژی‌های بازاریابی هر کسب و کار فروشگاهی باید باشد.

    گسترش و رشد سریع تعداد کاربران در رسانه‌های اجتماعی، بحث بازاریابی رسانه‌های اجتماعی را بسیار جدی‌تر از قبل می‌کند. وقتی میلیون‌ها کاربر در رسانه‌های اجتماعی فعالیت می‌کنند، شما حتما باید با برنامه و با هدف مشخص، محصولات فروشگاهی خود را در آن تبلیغ کنید.

     

     

    در حال حاضر ۶۰ درصد کاربران اینستاگرام با در حال آشنا شدن با برندهای جدید هستند. همچنین ۷۰ درصد کاربران شبکه اجتماعی پینترست هم اذعان کرده‌اند که پینترست به آن‌ها در پیدا کردن محصولات جدید کمک کرده است.

    در حال حاضر سه رسانه اجتماعی فیس‌بوک، اینستاگرام و پینترست از پست‌های فروشگاهی پشتیبانی می‌کنند. و می‌توانید محصولات فیزیکی کسب و کار و فروشگاه اینترنتی خود را در آن‌ها به‌نمایش بگذارید. اما این قابلیت با توجه به ماهیت رسانه‌های اجتماعی در حال حاضر بیشتر به‌درد کسب و کارهای حوزه مد و پوشاک می‌خورد. و برای آن‌ها بهترین نتیجه را دارد.

    در خصوص نحوه راه‌اندازی فروشگاه و قابلیت فروشگاهی اینستاگرام (Instagram Shopping) مقاله فروش محصول در اینستاگرام را می‌توانید مطالعه کنید.

    برای ترند پست‌های فروشگاهی چه برنامه‌ای داشته باشیم؟

    • فعال کردن این قابلیت و اضافه کردن محصولات
    • توجه به شیوه نمایش آن در تصاویر
    • استفاده از تصاویر واقعی و نمایش نحوه استفاده محصولات
    • تمرکز بر فروش محصول منتخب نه صرفا همه محصولات

     

    ۳) واقعیت افزوده و واقعیت مجازی

    ترندهای دیجیتال مارکتینگ واقعیت مجازی

    در بین ترندهای دیجیتال مارکتینگ نام واقعیت افزوده (Augmented Reality) و واقعیت مجازی (Virtual Reality) هم دیده می‌شود. که این مورد در اصل برای کسب و کارهای بزرگ است و صاحبان کسب و کار اینترنتی کوچک و شرکت‌های معمولی در حال حاضر نمی‌توانند از آن استفاده کنند. زیرا هزینه تولید محتوا واقعیت مجازی و نحوه ارائه آن به مخاطب هزینه زیادی خواهد داشت.

    اما قرارگیری این مورد در بین ترندهای دیجیتال مارکتینگ نشان می‌دهد، باید انتظار داشته باشیم که تا دو سه سال آینده واقعیت مجازی گسترده‌تر و در دسترس‌تر باشد. در حال حاضر واقعیت مجازی (VR) به‌شکلی وجود دارد اما تمرکز اصلی بر روی واقعیت افزوده (AR) است. زیرا کسب و کارها به‌واسطه آن بهتر می‌توانند با آن خدمات و محصولاتشان را به افراد معرفی کنند.

    چرا باید به واقعیت افزوده توجه کنیم؟

    • با استفاده از واقعیت افزوده افراد می‌توانند قبل از خرید محصولات، آن را استفاده کنند و دقیقا نتیجه آن را به‌شکل مجازی حتی بر روی خودشان مشاهده کنند. برای مثال پوشیدن لباس، آرایش و همچنین مشاهده وسایل خانه در محیط.
    • مشتری‌ها می‌توانند یک تجربه حضور در یک مکان فیزیکی را داشته باشند. برای مثال در قالب یک استادیوم ورزشی یا کافی‌شاپ قرار بگیرند، بدون اینکه از خانه خارج شوند.

     

    ۴) محتوای تعاملی

    محتوای تعاملی (Interactive Content) یکی دیگر از ترندهای دیجیتال مارکتینگ است. شما با استفاده از این مدل محتوا می‌توانید به درگیر کردن (Engagement) و تعامل با کاربران کمک کنید. و آن‌ها را همراه‌تر از قبل کنید.

    این مورد امروزه در بازاریابی ایمیلی بیشتر دیده می‌شود و از آن می‌توان به‌عنوان یک تغییردهنده فضای قدیمی ایمیل مارکتینگ یاد کرد. محتوای تعاملی می‌تواند هر جایی باشد. در سایت اینترنتی در یک بلاگ یا همان‌طور که اشاره شد در ایمیل.

    شما با طراحی یک بازی، یک پازل، یک سوال و جواب می‌توانید کاربر را با کسب و کار خود و موضوع ارائه شده درگیر کنید. ساده‌ترین نمونه محتوای تعاملی را می‌توان جواب‌های سریع (Quick Reply) در ایمیل و حرفه‌ای‌ترین آن‌ها طراحی‌های بازی‌های کوتاه آنلاین دانست.

    شما با توجه به کسب و کار خود و حوزه فعالیت می‌توانید از این دست محتوا استفاده کنید و کاربران بیشتر از قبل با خود همراه کنید. همه آمار و ارقام اهمیت و نرخ تبدیل بیشتر محتوای تعاملی را تایید می‌کنند.

    نمونه‌های محتوای تعاملی که می‌توانید برای کاربران خود از آن‌ها استفاده کنید:

    • پرسیدن سوال
    • استفاده از حساب‌گر و ابزارهایی که کاربر باید مقادیری را در آن وارد کند. (برای مثال سیستم‌های تبدیل تاریخ)
    • نقشه
    • خط زمانی کارها و رویدادها
    • اسلایدشو
    • تصاویر و ویدیو ۳۶۰ درجه
    • ایجاد یک بازی کوتاه

     

    ۵) اپلیکیشن‌های پیام‌رسان

    ترندهای دیجیتال مارکتینگ

    در راستای ارتباط بیشتر با مخاطبین کسب و کارتان می‌توانید از یکی دیگر از ترندهای بازاریابی دیجیتال یعنی اپلیکیشن‌های پیام‌رسان استفاده کنید. این مورد صرفا به پیام‌رسان‌های اجتماعی خلاصه نمی‌شود، بلکه سرویس‌های پشتیبانی و چت آنلاین سایت‌ها هم در همین دسته‌بندی قرار می‌گیرند.

    در دنیا امروزه پیام‌رسان فیس‌بوک (Facebook Messenger)، واتس‌اَپ (WhatsApp)، وی‌چت (WeChat) و در ایران هم تلگرام (Telegram) پیام‌رسان‌هایی هستند که می‌توانید از آن‌ها برای ارتباط سریع‌تر با کاربران استفاده کنید. طبق آمار ارائه شده تنها در فیس‌بوک مسنجر بیش از ۲ میلیارد ارتباط بین افراد و کسب و کارها شکل گرفته است.

    پشتیبانی آنلاین

    کاربران از این مدل ارتباط استقبال می‌کنند زیرا مستقیما می‌توانند با خود کسب و کارها، در سرویس‌هایی که به‌صورت روزانه از آن‌ها استفاده می‌کنند، ارتباط برقرار کنند. در سال ۲۰۲۰ این مورد یکی از موضوعات داغ دیجیتال مارکتینگ است و می‌تواند به ایجاد یک رابطه با کاربر و مشتری منجر می‌شود.

     

    پیشنهاد مقاله: بازاریابی رابطه‌ای چیست؟

     

    همان‌طور که مطرح شد این مورد صرفا به پیام‌رسان‌های اجتماعی خلاصه نمی‌شود و می‌توانید از سرویس‌های اطلاع‌رسانی روی مرورگر و سایت خود هم استفاده کنید.

    چرا باید اپلیکیشن‌های پیام‌رسان را جدی بگیریم؟

    • ارتباط مستقیم با کاربر و مشتری
    • کمک به اعتمادسازی کاربر نسبت به برند
    • پشتیبانی و پاسخ به سوالات کاربران

     

    ۶) محتوای تولید شده توسط کاربر

    ترندهای دیجیتال مارکتینگ محتوای تولید شده توسط کاربر

    ترند دیجیتال مارکتینگ محتوای تولید شده توسط کاربر (User-Generated Content) یا به‌اختصار UGC موردی است که باید سعی کنید به آن برسید! درواقع محتوای تولید شده توسط کاربر به‌نوعی مختلف برندها است. شرکت‌ها و برندهای بزرگی که مشتریان خودشان برای آن‌ها محتوا تولید می‌کنند.

    این مدل محتوا می‌تواند اشکال مختلفی داشته باشد. همان‌طور که در مقاله تولید محتوا، محتوا را به ۴ مدل اصلی تقسیم کردیم، محتوا تولید شده توسط کاربران هم می‌تواند به ۴ شکل مختلف باشد. ممکن است در مورد شما در بلاگ، سایت، رسانه‌های اجتماعی‌شان بنویسند. ممکن است از محصول و خدمات شما عکس گرفته و در اینستاگرام آن را منتشر کنند. یا ممکن است از محصول شما یک ویدیو آماده‌ کنند و آن را در یوتوب منتشر کنند. و در نهایت ممکن است درباره محصول شما در پادکست صحبت کنند.

    شما با یک برندسازی قوی می‌توانید به این مرحله برسید. اما برای رسیدن و در اختیار داشتن محتوای تولید شده توسط کاربر لازم نیست منفعلانه عمل کنید. بلکه می‌توانید با ایجاد مشوق‌ها و آیتم‌هایی مشتری‌های خود را ترغیب کنید که برای شما محتوا تولید کنند.

    محتوا تولید شده توسط کاربر که جز ترندهای دیجیتال مارکتینگ در سال ۲۰۲۰ است، ممکن است از یک نقد و بررسی کوتاه محصول، زیر صفحه خرید آن در فروشگاه شما باشد، چه یک عکس زیبا در اینستاگرام. شما ایجاد یک باشگاه مشتریان و دادن امتیاز به کسانی که با شما همراه می‌شوند، می‌توانید اولین قدم‌ها را برای ایجاد محتوای تولید شده توسط کاربر بردارید.

    نظرات و مطالبی که مشتریان شما در مورد کیفیت محصول و خدمات شما می‌نویسند از بسیاری از تبلیغات موثرتر است. بر طبق آمار منتشر شده در سایت برایت‌لوکال ۷۸ درصد از خریداران به نظرات آنلاین سایر مشتریان اعتماد دارند. و آن را به‌عنوان یک پیشنهاد درنظر می‌گیرند. حتی در شکلی دیگر می‌توان مباحث بازاریابی دهان‌به‌دهان را هم به‌نوعی با UGC مرتبط دانست.

    برای محتوا تولید شده توسط کاربر چه برنامه‌ای داشته باشیم؟

    • تمرکز بر روی برندسازی
    • تمرکز بر روی کیفیت محصول و خدمات
    • ایجاد انگیزه برای مشتریان
    • اهمیت دادن به خریداران در قالب باشگاه مشتریان

     

    ۷) ویدیو

    سهم ویدیو در ترافیک جهانی اینترنت به‌سرعت در حال افزایش است. و بررسی‌ها نشان می‌دهد که بسیاری از افراد علاقه‌مند هستند تا در مورد یک موضوع، ویدیو مشاهده کنند تا یک مقاله یا مطلب را در سایت بخوانند.

    رسانه‌های اجتماعی هم در فراگیر شدن ویدیو و محتوای تصویری بی‌تاثیر نیستند. ویدیوهای کوتاه و موثر در اینستاگرام یک موضوع داغ در فضای دیجیتال مارکتینگ هستند و لازم است که به آن‌ها توجه داشته باشید.

    اگر می‌توانید محتوای خود را از طریق ویدیو منتشر کنید، حتما در کنار سایر اشکال محتوا، ویدیو را هم تولید و مننتشر کنید. کانال توزیع ویدیوهای شما هم می‌تواند علاوه بر سایت، سرویس‌های اشتراک‌گذاری ویدیو مثب یوتوب و آپارات منتشر کنید.

    در راستای تولید محتوا تعاملی توصیه می‌شود که ویدیوهای خود را موثرتر بسیازید و برای ایجاد تعامل در آن‌ها از فراخوان عمل (Call to Action) استفاده کنید.

     

    پیشنهاد مقاله: بازاریابی ویدیویی چیست؟

     

    برای ویدیو چه برنامه‌ای داشته باشیم؟

    • بررسی محتوا قابل ارائه برای ساخت ویدیو
    • تمرکز روی کیفیت ویدیو و اثرگذاری آن
    • استفاده موثر از CTA در ویدیو

     

    و نکته پایانی؛ بازاریابی تاثیرگذار

    به‌عنوان آخرین نکته می‌توان بازاریابی تاثیرگذار یا اینفلوئنسر مارکتینگ (Influencer Marketing) را هم به‌عنوان ترندهای دیجیتال مارکتینگ درنظر گرفت. در واقع با رشد تعداد کاربران رسانه‌های اجتماعی، افراد تاثیرگذار در این رسانه‌ها هم موثرتر قبل می‌توانند فعالیت داشته باشند.

    اگر در برنامه تبلیغاتی خود قصد دارید که روی رسانه‌های اجتماعی کار کنید، استفاده از افراد تاثیرگذار در این سال می‌تواند برای شما موثر باشد. می‌توان اینطور گفت که کثر ترندها و موضوعات داغ و پرطرفدار دیجیتال مارکتینگ آینده‌ی چشم‌گیرتری خواهند داشت. و در واقع در طی سال‌های آتی بیشتر از آن‌ها خواهیم شنید. ولی بازاریابی تاثیرگذار امروزه به نهایت خود رسیده است و شاید در آینده یه شکل امروزی دیگر از آن خبری نباشد.


    votre commentaire
  • بهترین سایت آموزش زبان انگلیسی در ایران همراه با مجموعه آموزشی استاد رضا احمدپور.
    در مقالات قبلی شما را با لزوم یادگیری زبان انگلیسی، اهمیت و ضرورت آن آشنا کردیم.

    در این مقاله شما را می خواهیم با بهترین سایت آموزش زبان انگلیسی در ایران آشنا کنیم.

    بهترین سایت آموزش زبان انگلیسی در ایران

    آموزش آنلاین قطعا یک انتخاب بهتر و هوشمندانه تر نسبت به روش هاو متدهای قدیمی آموزش می باشد.
    این فراگیری و راحت تر بودن یادگیری آنلاین باعث شده است تا عموم مردم هم به وب سایت های آموزشی روی بیاورند.
    البته شاید شما هم تا کنون به دنبال یک وب سایت آموزشی بوده اید، اما در بین این همه وب سایت و گزینه های مختلف، نتوانسته اید بهترین آن را انتخاب کنید.
    پیشنهاد ما به شما وب آموزشی استاد رضا احمدپور می باشد.

    ویژگی های یک وب سایت آموزش آنلاین خوب

    خب اکنون می خواهیم با هم ویژگی هایی که یک وب سایت آموزش آنلاین خوب باید داشته باشد را مرور کنیم.
    اولین ویژگی که باید در نظر بگیریم این است که ببینیم مدرس دوره ی تدریس شده چه شخصی می باشد.
    در قدم بعدی باید ببینیم محتوای آموزشی جدید می باشد یا اینکه برای چند سال پیش است.
    قبل از خرید دوره آموزشی، حتما دمو یا همان پیش نمایش محصول را ببینیم و از کیفیت ضبط و نحوه ی تدریس آن به طور کامل با خبر بشویم.
    اگر می خواهید از وب سایتی یک دوره آموزشی را تهیه کنید، مطمعن شوید که حتما محصول مورد نظر دارای پشتیبانی باشد.
    که اگر شما در حین آموزش برایتان سوالاتی پیش آمد بتوانید، آن ها را بر طرف کنید.
    شما را با تمامی این موارد آشنا کردیم تا بتوانیم به شما بهترین سایت آموزش آموزش زبان انگلیسی در ایران را معرفی کنیم.

    آموزش آنلاین زبان انگلیسی

     

     

    آموزش زبان انگلیسی با استاد رضا احمدپور

    وب سایت آموزشی استاد رضا احمدپور یکی از بهترین وب سایت های آموزش آنلاین در حوزه زبان انگلیسی می باشد.
    اگر می خواهید زبان انگلیسی را بصورت اصولی و حرفه ای یاد بگیرید.
    یا می خواهید مکالمات روزمره زبان انگلیسی خود را تقویت کنید.
    و در نهایت می خواهید به یک حرفه ای زبان انگلیسی تبدیل شوید.... حتما حتما از آموزش های ما استفاده کنید.

    آموزش مکالمات روزمره زبان انگلیسی

    مجموعه آموزشی استاد احمدپور، زبان انگلیسی را به شما با روش های نوین در قالب محصولات آموزشی ارائه می کند.

    در ادامه شما را با برخی از دوره های بینظیر خودمان آشنا می کنیم...

    دوره های برگردان 1 و 2

    در زیر قسمتی از دوره برگردان را با هم مرور می کنیم:

    برای شرکت در دوره برگردان کلیک کنید.

    دوره آموزش زبان انگلیسی با انیمیشن

    در زیر قسمتی از دوره انیمیشن را با هم مرور می کنیم:

    برای شرکت در دوره آموزش زبان انگلیسی با انیمیشن کلیک کنید.

    دوره آموزش زبان انگلیسی با ترانه

    شما می توانید با تهیه این محصلات براحتی و بدون محدودیت مکانی و زمانی به یادگیری بپردازید.
    و در هر کجایی که باشید این دوره های جذاب را ببینید.

     

    برای مشاهده دوره ها و یادگیری آنلاین بر روی عکس زیر کلیک کنید.

    آموزش زبان انگلیسی


    votre commentaire


    Suivre le flux RSS des articles de cette rubrique
    Suivre le flux RSS des commentaires de cette rubrique